membru in :

 

ASOCIATIA TRUFARILOR DIN JUDETUL HUNEDOARA

 

      

       

        Numele meu este Landt Robert , sunt inscris ca membru in Asociatia trufarilor din judetul Hunedoara.

 

     Asociatia trufarilor din judetul Hunedoara a fost infiintata pentru a proteja si respecta trufele impotriva cautatorilor de trufe care nu respecta natura si etica trufarilor, sperand astfel ca in timp sa devina o meserie legala recunoscuta de stat. Sunt de acord sa platim taxe pentru ceea ce face exact ca si in alte tari dar sa avem si un sprijin concret din partea statului. Vedem zilnic cum sunt taiate padurile fara nici o regula de cele mai multe ori chiar de cei platiti sa le protejeze.

    

 Regulamentul nostru este realizat in asemenea mod incat membrii asociatiei sa cunoasca si sa isi insuseasca modul corect de cautare si culegere al trufelor, astfel incat sa protejam natura si sa asiguram cresterea trufelor si in anii viitori.

      Numele membrilor Asociatiei trufarilor din Hunedoara au fost trimise catre Directia Silvica Hunedoara tocmai pentru a preveni distrugerea  florei  si faunei salbatice de catre culegatori care nu respecta nici o etica .

      Asociatia noastra detine dreptul de concesiune emis de catre Directia Silvica Hunedoara  cat si autorizatia emisa de Agentia pentru protectia mediului Hunedoara.

Cumparam trufe de la alti trufari care nu au posibilitatea sa le vanda la un pret cat de cat decent, avem caini de vanzare , dresam caini pentru cautarea trufelor si la cerere venim si cercetam alte locuri pentru a vedea daca sunt trufe in padurile indicate de clienti.

 Organizam excursii in padure impreuna cu membrii ai asociatiei , organizam tabere de trufiturism si schimb de experienta in acest domeniu, avand semnat un protocol cu diferite pensiuni pentru a putea asigura cazarea .